ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


Ben jij een ervaren, gepassioneerde alt of sopraan? Iemand die het liefst het hele jaar door zingt en niet kan wachten tot de repetities weer van start gaan na de zomervakantie? Lees je van blad en/of ben je in staat om zelfstandig jouw partij in te studeren, dan is de Zomer Zangweek van Zangvakanties Zuid-Limburg interessant voor jou! Zeker als je ook nog liefhebber bent van de natuur, graag wandelt en zin hebt in een week vakantie in het Limburgse Heuvelland.


Op deze pagina vind je alle informatie over de Zang- en wandelvakantie voor vrouwenkoor in 2023. Benieuwd naar eerdere edities? Hier vind je een sfeerimpressie!
Ben je enthousiast?

 


Zangweek 2023

Op maandag 24 juli 2023 gaat de zangweek van start. In een kleine week werken we 's ochtends en in de voormiddag aan het muzikale programma dat op zondag 30 juli wordt uitgevoerd tijdens een concert in de H. Agatha Kerk van Eys. Een aantal middagen wordt er voor de wandelliefhebbers een wandeltocht georganiseerd door het mooie Heuvelland. Natuurlijk is er ook voldoende vrije tijd om op eigen gelegenheid te genieten van deze schitterende omgeving! 

Verblijf

We verblijven in de luxe gerenoveerde carréboerderij 'de Eyserhof' in Eys, in het Zuid-Oosten van Limburg. Hier beschikken we over twee groepsaccommodaties met in totaal 24 slaapkamers met eigen sanitair. Het landgoed Eyserhof ligt prachtig in het groen, er is een gezellige brasserie en het landgoed biedt mogelijkheid tot allerlei activiteiten. Alle ingrediënten dus voor een ontspannen verblijf in het Zuid-Limburgse Heuvelland. 

Muziek

Speciaal voor deze zangwerk stelt dirigent Wim Vluggen een gevarieerd en uitdagend muzikaal programma samen met muziek voor vrouwenkoor dat past binnen het thema "Mother & Child'. De muziekstukken variëren in moeilijkheidsgraad; sommige werken zijn geschreven voor SSAA-bezetting, andere zijn verder gediviseerd. Dit maakt dat ruime koorervaring en de vaardigheid om de muziek voorafgaand aan de zangweek zelfstandig in te studeren gewenst is. 


Kosten & Aanmelden

De kosten voor de Zomer Zangweek bedragen 750,-. In dit bedrag zit inbegrepen de dagelijkse repetities onder leiding van een professioneel dirigent (in totaal zo'n 30 uur) om toe te werken naar het afsluitende concert. Verder zit in deze prijs inbegrepen 7 nachten verblijf op een gedeelde 2-persoonskamer in de luxe carré boerderij Eyserhof, incl. ontbijt, lunch en twee avondmaaltijden. Voor studenten hanteren we een aangepast tarief van 550,- euro. En last but not least bieden we voor deze prijs de mogelijkheid om deel te nemen aan vier begeleide wandelingen door het magnifieke Heuvelland!


Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten en voorwaarden van de Zomer Zangweek van Zangvakanties Zuid-Limburg. Enthousiast?