ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


Hou je van zingen? En lijkt het je leuk om een weekend samen met andere enthousiaste koorzangers te repeteren aan een programma met koorbewerkingen van volksmuziek uit alle uithoeken van de wereld? Kijk dan snel of je agenda nog vrij is in het weekend van 8 - 11 maart 2024. Want dan organiseert Zangvakanties Zuid-Limburg een  zangweekend voor gemengd koor in het pittoreske Eys, met als thema 'Wereldmuziek'! 


Op deze pagina vind je alle informatie over dit zangweekend.
Heb je nog een vraag? Laat het ons weten! Ben je enthousiast?Zangweekend Maart 2024

Het weekend start op vrijdag 8 maart rond het middaguur met koffie en vlaai bij de Eyserhof. Voor de wandelliefhebbers is er 's middags een mooie begeleide wandeling door het Heuvelland. Na een gezamenlijk diner (optioneel) bij Brasserie de Eyserhof verplaatsen we ons naar het nabijgelegen Gulpen voor de eerste repetitie.

Ook op zaterdag en zondag wordt overdag gerepeteerd aan het muzikale programma dat we op zondagmiddag uitvoeren in de barokke H. Agatha Kerk te Eys. Na het ontbijt op maandagochtend sluiten we het weekend af.


MUZIEK

ZANGNIVEAU

Half-Gevorderd

Speciaal voor dit weekend stelt dirigent Wim Vluggen een gevarieerd muzikaal programma samen met bewerkingen van volksmuziek voor gemengd koor, uit alle uithoeken van de wereld. Van India tot Ecuador en van Australië tot Mongolië. Oftewel; een uniek en zeker ook uitdagend repertoire! 

 


VERBLIJF

We verblijven in de luxe gerenoveerde carréboerderij 'de Eyserhof' in Eys, in het Zuid-Oosten van Limburg. Hier beschikken we over de groepsaccommodatie 'Schuur 7', met moderne 2-persoonskamers met eigen sanitair. Tevens is er een ruime living met luxe uitgeruste keuken en een fijn terras.

Het landgoed Eyserhof ligt prachtig in het groen, er is een gezellige brasserie en het landgoed biedt mogelijkheid tot allerlei activiteiten. Alle ingrediënten dus voor een ontspannen verblijf in het Zuid-Limburgse Heuvelland!KOSTEN & AANMELDEN ZANGWEEKEND

Voor deelname aan dit Zangweekend zijn er verschillende mogelijkheden; wanneer je in de buurt woont of zelf je verblijf wil regelen, bedragen de deelnamekosten 120 euro. Dit is inclusief lunch op zaterdag en zondag en koffie/ thee, fruit en wat lekkers bij de repetities. 

Wil je graag gebruik maken van het verblijf in de groepsaccommodatie? Dan zijn de deelnamekosten 325 euro. Dit is inclusief drie nachten verblijf op een gedeelde 2-persoonskamer met eigen sanitair, drie maal uitgebreid ontbijtbuffet, verzorgde lunch op zaterdag en zondag, fruit en wat lekkers bij de repetities, koffie en vlaai bij ontvangst en de mogelijkheid om deel te nemen aan de begeleide wandeling op vrijdag middag. 

Klik hieronder voor meer informatie over de kosten en voorwaarden van het Zangweekend 'Wereldmuziek' van Zuid-Limburg. Of meld je aan


ERVARINGEN VAN ANDERE DEELNEMERS 

Ondergedompeld in een muzikaal bad, alles was tot in de puntjes geregeld door Danielle en bovenal heerlijk gezongen met Wim de koorkunstenaar en een gezellige groep medezangers en -zangeressen. Wat fijn dat er zoveel mannenstemmen waren, heerlijk die warme en stevige basis in het koor.
Ik ben er volgend jaar weer bij!

Top dirigent en organisatie. Of het nu gaat om Afrikaanse koormuziek of Europese koormuziek: het blijft een genot om o.l.v. dirigent Wim Vluggen de liederen in te studeren. De organisatie zit goed in elkaar en alles gaat zeer vriendelijk en professioneel. Heel fijn om mee te maken.

5 Sterren! Tot in de puntjes verzorgd. Inspirerende muzikale leiding. Leuk repertoire en fijne accommodatie. Hebben genoten van het samenzijn met zulke lieve mensen. Ook aan te bevelen voor muzikaal onderlegde families die graag samen zingen.