ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG

ZINGEN & WANDELEN IN HET HEUVELLANDZang- en Wandelvakantie 2023

ZANGNIVEAU

Na een succesvolle eerste editie van de Zomer Zangweek in 2022 organiseert Zangvakanties Zuid-Limburg in 2023 opnieuw een Zang- en Wandelvakantie voor vrouwenkoor in het pittoreske dorpje Eys. We verblijven in de luxe carréboederdij 'De Eyserhof'. 

In deze week wordt intensief gerepeteerd aan een gevarieerd en uitdagend muzikaal programma met het thema 'Mother & Child' dat dirigent Wim Vluggen speciaal voor deze week heeft samengesteld.  Naast de dagelijkse repetities wordt er ook een aantal begeleide wandelingen georganiseerd door het mooie Heuvelland.  

Dit aanbod is bedoeld voor ambitieuze sopranen en alten met een ruime koorervaring, die in staat zijn om de muziek voorafgaand aan de week zelfstandig in te studeren. 


Zangweekend 2023

ZANGNIVEAU

In het weekend van 8 - 11 september organiseren we een zangweekend met Europese Volksmuziek voor gemengd koor in het Zuid-Limburgse Eys. Dit weekend is bedoeld voor zangers met enige koorervaring.  

Het weekend start op vrijdagmiddag met koffie en vlaai en een mooie wandeltocht door het Heuvelland. Na een gezamenlijk diner (optioneel) bij Brasserie de Eyserhof vindt 's avonds de eerste repetitie plaats. Ook op zaterdag en zondag wordt overdag gerepeteerd aan het muzikale programma dat we op zondagmiddag uitvoeren in de barokke H. Agatha Kerk te Eys.

Voor wie dat wil kan er een kamer gereserveerd worden in groepsaccommodatie 'Schuur 7' van de Eyserhof. Het is ook mogelijk om zonder verblijf deel te nemen aan het Zangweekend.