ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


Of je nu weinig tot geen koorervaring hebt, of al jaren zingt; het project 'Songs for Malawi' is voor elke zanger een feestje! Dompel jezelf een weekend lang onder in vrolijke Afrikaanse klanken en swingende ritmes, onder inspirerende leiding van dirigent Wim Vluggen. Met als kers op de taart een feestelijk benefietconcert in de St. Janskerk op het Vrijthof in Maastricht op zondagmiddag! 

Wil je dit mee beleven? Meld je dan snel aan voor de tweede editie van het Zangweekend 'Songs for Malawi' (uiteraard met nieuwe muziek) op 1 en 2 juni! Plezier staat voorop dit zangweekend; dus uitgebreide koorervaring is niet noodzakelijk.

Op deze pagina vind je alle informatie over dit zangweekend.
Heb je nog een vraag? Laat het ons weten! Ben je enthousiast?


DAGPROGRAMMA

Het weekend start op zaterdagochtend 1 juni vanaf 9.15 uur met koffie en vlaai. Om 10.00 uur begint de eerste repetitie. Tussen de middag is er een pauze met een verzorgde lunch. In de middag zijn er twee repetities met tussendoor een koffiepauze. Om 17.00 uur ronden we de eerste repetitiedag af.

Voor wie dat wil, wordt er aansluitend aan de repetitie een begeleide wandeling op de Pietersberg en gezamenlijk diner georganiseerd bij Chalet Bergrust

Ook op zondag starten we om 10.00 uur met de eerste repetitie. Na de lunch repeteren we tot 15.00 uur. Dan verplaatsen we ons naar de St. Jan voor een korte doorloop voor het concert. Die avond sluiten we het weekend af met een gezellige borrel in een café nabij het Vrijthof!

MUZIEK

ZANGNIVEAU

BEGINNER

Voor de tweede editie van het Zangweekend 'Songs for Malawi' heeft dirigent Wim Vluggen een nieuw muzikaal programma samengesteld met mooie Afrikaanse muziek voor gemengd koor. Plezier staat voorop bij dit project! Dit betekent dat koorervaring niet noodzakelijk is om te kunnen deelnemen.

BENEFIETCONCERT

Op zondag 2 juni sluiten we het weekend af met het benefietconcert 'Songs for Malawi' in de St. Jan op het Vrijthof te Maastricht.

De opbrengst van dit concert komt via Stichting Vrienden van St. John's Mzuzu ten goede aan het Sonda centrum in Malawi. Hier kunnen jongvolwassenen een beroepsopleiding volgen. Ook wordt er opvang geboden aan kwetsbare kinderen tot zes jaar.

Bij de editie van 2022 hebben we maar liefst 1500 euro opgehaald met het benefietconcert 'Songs for Malawi'. We hopen dit jaar natuurlijk weer op zo'n mooi bedrag! 


KOSTEN & AANMELDEN

De kosten voor deelname aan dit zangweekend bedragen 115,- euro en 70 euro voor studenten. Dit is inclusief koffie met vlaai bij ontvangst, twee verzorgde lunches en koffie/ thee en wat lekkers bij de repetities. 

Deelname aan de begeleide wandeling en het gezamenlijke diner op zaterdagavond is facultatief. Wij zijn nog in overleg met het restaurant over het menu en de kosten. Zodra dit bekend is, zullen we de meerprijs voor dit arrangement op zaterdagavond delen. 

Wil je graag deel uit maken van dit bijzondere project? Meld je dan snel aan!


*Verblijf is niet inbegrepen bij dit project, maar er zijn tal van opties in Maastricht en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan StayOkay of zoek een fijne plek via Booking.com of Airbnb


ERVARINGEN VAN ANDERE DEELNEMERS

Ik vond het geweldig om mee te maken. Hartstikke goed georganiseerd, professioneel geleid met veel inzet en enthousiasme, een heerlijk repertoire om voluit te kunnen zingen (en bewegen), een heel goede sfeer en een bijzonder optreden.

Ik vond de sfeer zeer aangenaam en ontspannen tussen de mensen onderling. Ook de relatie tussen de dirigent (Wim) en koorleden was zeer vriendschappelijk en ongedwongen. Oftewel; het was een mooi zangweekend!

Het was een inspirerend weekend, waar ik veel energie van kreeg. Leuke mensen uit het hele land ontmoet.