ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG 

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


MUZIKAAL PROGRAMMA ZOMER ZANGWEEK 2024

ZANGNIVEAU

 GEVORDERD

Voor deze zangweek stelt dirigent Wim Vluggen een gevarieerd en uitdagend muzikaal programma samen met muziek voor vrouwenkoor uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Gezien de complexiteit van het gekozen programma is ruime koorervaring en de vaardigheid om de muziek voorafgaand aan de zangweek zelfstandig in te studeren vereist. Een online stemtest kan onderdeel uitmaken van het aanmeldproces. 

Hieronder een voorselectie voor het muzikale programma:


ZANGNIVEAU

Deze Zangweek is bedoeld voor sopranen en alten die ervaring hebben met het zingen van meer complexe meerstemmige koormuziek. Je kunt ook moeilijkere passages stem-technisch aan, bijvoorbeeld snelle noten of grote sprongen. Je bent in staat om zelfstandig een partij voor te bereiden (met behulp van midi-files en/ of piano). 

STEMTEST

Afhankelijk van je koorervaring kan een online stemtest deel uitmaken van de aanmeldprocedure. Mochten we je hiervoor uitnodigen, ontvang je de partituur en een midi-file van een van de muziekstukken, met de vraag om je partij in te studeren en ons hiervan een opname (geluid of video) toe te sturen. 

VOORBEREIDING

Deelnemers ontvangen de partituren ruim voorafgaand aan de zangweek. Ook worden er digitale oefenbestanden beschikbaar gesteld. Er wordt verwacht dat iedereen haar partijen thuis zelfstandig instudeert, zodat de repetities tijdens de week gebruikt kunnen worden voor samenklank en muzikale afwerking. 


MEER INFORMATIE


ENTHOUSIAST? MELD JE AAN!

Ben je na het beluisteren van de muziek van het muzikale programma voor de Zomer Zangweek voor gevorderd zangniveau enthousiast geworden om deel te nemen? Meld je dan snel aan!