ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG 

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


MUZIKAAL PROGRAMMA ZOMER ZANGWEEK 2024

ZANGNIVEAU

ZEER GEVORDERD

Voor deze zangweek stelt dirigent Wim Vluggen een gevarieerd en uitdagend muzikaal programma samen met muziek voor vrouwenkoor uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Gezien de complexiteit van het gekozen programma is ruime koorervaring en de vaardigheid om de muziek voorafgaand aan de zangweek zelfstandig in te studeren vereist. Er wordt gewerkt met een verplichte online auditie als onderdeel van het aanmeldproces. 

Hieronder een voorselectie voor het muzikale programma:


ZANGNIVEAU

Deze Zangweek is bedoeld voor sopranen en alten die ruime ervaring hebben in het zingen van complexe meerstemmige koormuziek, bij voorkeur ook in een kleiner ensemble. Je hebt eventueel ervaring met het zingen van solo's. Je bent in staat om opmerkingen en aanwijzingen om te zetten in klinkend resultaat (bijvoorbeeld intonatie, ritmiek). Je kunt van een complex koorwerk je partij volledig zelfstandig instuderen.

AUDITIE

Na je aanmelding ontvang je de partituur van een van de geprogrammeerde muziekstukken. Het is de bedoeling dat je je partij zelfstandig instudeert en ons voor 1 december 2023 een opname toestuurt (geluid of video). Je hoort voor medio december of je je definitief kunt aanmelden voor de Zomer Zangweek. 

VOORBEREIDING

Deelnemers ontvangen de partituren ruim voorafgaand aan de zangweek. Er wordt verwacht dat iedereen haar partijen thuis zelfstandig instudeert, zodat de repetities tijdens de week gebruikt kunnen worden voor samenklank en muzikale afwerking. 


MEER INFORMATIE


ENTHOUSIAST? MELD JE AAN!

Ben je na het beluisteren van de muziek van het muzikale programma voor de Zomer Zangweek voor zeer gevorderd zangniveau enthousiast geworden om deel te nemen? Meld je dan snel aan!