ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


ERVARINGEN VAN DEELNEMERS 

Zou je een Zangweek van Zangvakanties Zuid-Limburg aanraden bij vrienden/ bekenden en wat zou je dan benoemen?

Samen werken aan een goede, mooie uitvoering van de muziek. Fijn met een groep, muzikaal, gelijkgestemden te zijn. Nieuwe mensen leren kennen. Mooie omgeving, ook om te kamperen 😊 Fijne, kundige, mensen in de leiding.

Aanraders zijn: De uitdaging om een concertje in elkaar te boksen met een groep onbekenden. Repeteren met een voor mij onbekende dirigent, die zeer ervaren is. De combinatie zingen/wandelen zijn heel fijn.

Fijne sfeer en repetities, leuk dat er naar een voorstelling gewerkt wordt goede organisatie, betrokken organisatoren, mooie omgeving, leuk dat er de eerste en laatste avond een gezamenlijke maaltijd georganiseerd werd mooie wandelingen, flexibiliteit (de planning werd bijgestuurd toen jullie merkten dat sommige deelnemers behoefte hadden aan meer vrije tijd)...

-Je zet echt iets neer. Het is best aanpoten tijdens de repetities maar alles blijft in ontspannen sfeer. Wim geeft op een fijne manier feedback en laat zich niet van zijn stuk brengen. Hij kijkt heel goed naar de mogelijkheden van de verschillende stemgroepen en haalt daar het beste uit. Erkent ook de grenzen van het vermogen de zangers en gaat niet pushen. En humor he! Heerlijk gelachen met zijn allen.
-Locatie, verzorging, organisatie......alles dik in orde.

Een diepe buiging voor jullie allemaal. Aan werkelijk alles is gedacht. Daardoor voelde ik me heel welkom en comfortabel. Als zanger hoefde ik alleen bezig te zijn met de muziek. Ik voelde me echt verwend hiermee. Dank!

Mooi programma, genoeg uitdaging, erg fijne begeleiding door Wim (superpositief, gedreven en zorgvuldig voorbereid, met veel aandacht voor techniek, inzingen, achtergrond van de muziek, samenklank). Goede beslissing om sopranen en alten allebei een middag vrij te geven. Verder een prettig repetitieritme met genoeg pauzes, lekker op tijd starten en genoeg tijd voor de lengte/moeilijkheidsgraad van het repertoire.

Dat het een mooie combi is van in de muziek duiken en wandelen, genieten van de mooie omgeving. De repetities waren inspirerend en leerzaam. Leuk afwisselend repertoire. Er viel veel te ontdekken, ook in de lichtere stukken. En dat je veel leuke mensen ontmoet. Ik heb me op mijn gemak gevoeld in de groep; de sfeer was heel fijn.

Goede dirigent waardoor de stem niet vermoeid wordt na langdurig zingen, interessante inzingoefeningen en goede tips qua ademhaling en techniek, rustige en aangename sfeer, mensen samen met dezelfde passie en diepgang, prachtige wandelingen met voortdurend views van 360 graden, culinaire verwennerij, fijne uitstapjes, positieve vibes op elk vlak, genieten van mooie muziek en een doorleefde koorklank, en, en...

Wat betreft de organisatie en communicatie; Oog voor detail, pure verwennerij, warm, niveau, veilige haven, mooie mensen, ook nu PER-FECT!

Organisatie goed, locatie zo in het dorp en omgeving erg sfeervol en leuk. Repertoire goed. Fijne repetities en heel fijn de aandacht voor opwarmen en inzingen. Daardoor kan je stem de hele week mee. Niks geforceerd 👍

- Zeer goede Dirigent, leidt met veel geduld en passie de repetities, aangevuld met waardevolle oefeningen en tips.
- Heel fijne en vriendelijke mensen in het “organiserende en uitvoerende “ Comité.

De combinatie van zingen en wandelen, de prettige en open sfeer. waarin steeds ook naar ontspanning wordt gezocht. En ik
ik zou ook benoemen dat het echt om het zangplezier gaat en het samen iets doen, dan het niveau van zingen (daarvoor was misschien deze week redelijk wat verschil in zangtechniek, vaardigheid aanwezig....). Uiteindelijk een super leuk concert neergezet.
In beginsel moest ik even wennen aan hoe Wim de repetities leidt en de accenten die hij legt. In de loop van de week is mijn waardering over de werkwijze en de interactie van Wim met het koor zeer positief geworden. Echt een fijne sfeer van repeteren. Wel het nodige eisen/verwachten en ook reëel in wat er uiteindelijk gaat lukken.

Heel erg leuk om een week zo intensief met een repertoire bezig te zijn, geleid door een hele kundige, ervaren, inspirerende dirigent Leuk om toe te werken naar een uitvoering, samen met een gezellige groep vrouwen. En dan ook nog 4 prachtige wandelingen, lekker eten, bezoek aan Maastricht.

Fijne dirigent, prachtige accommodatie, alles goed geregeld, jullie stonden open voor feedback. En prachtige omgeving om in te wandelen!

Ik heb enorm van de week genoten! Jullie inzet en enthousiasme was daarvoor een belangrijk ingrediënt. Nogmaals dank daarvoor!

Kundige en zeer enthousiaste leiding. De organisatie en communicatie was echt uitstekend; enthousiast, hartelijk, duidelijk, alles goed op tijd. Verder leuk repertoire en een prachtige plek.

Nogmaals: heel veel dank voor al jullie energie, inzet en zorg voor ons, het was een heerlijke week waar ik erg van heb genoten!

Zeer plezierige en kundige muzikale leiding, zorgvuldig samengesteld repertoire, uitstekende organisatie en verzorging, goede balans tussen hoeveelheid/intensiteit van repetities en tijd voor andere activiteiten, duidelijke verwachtingen voor wat betreft zangniveau van de deelnemers en last but not least veel gezelligheid!

Ik kijk terug op een zeer geslaagde zangwandelweek die mijn verwachtingen in alle opzichten heeft overtroffen. Heel veel dank daarvoor!

Lekker veel zingen met elkaar, mooie omgeving om in te wandelen of fietsen, heerlijk eten, goed verzorgd, vrijheid om naast de repetities je eigen plan te trekken.