ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG


ZANGWEEKEND 'SONGS FOR MALAWI'

In het weekend van 29/30 oktober kwamen ruim 100 zangers uit Nederland en België samen in Maastricht om onder leiding van dirigent Wim Vluggen een programma met Afrikaanse koormuziek in te studeren.

Op zondag 30 oktober werdt het weekend afgesloten met het benefietconcert 'Songs for Malawi' in een volle St. Jan op het Vrijthof te Maastricht. Dit concert bracht maar liefst 1500 euro op dat via Stichting Vrienden van St. John's Mzuzu ten goede is gekomen aan het Sonda centrum in Malawi. Hier kunnen jongvolwassenen een beroepsopleiding volgen. Ook wordt er opvang geboden aan kwetsbare kinderen tot zes jaar.

EEN SFEERIMPRESSIE

Wil je meer video's zien van het concert? Bekijk dan onze playlist op Youtube!

REVIEWS

Ik vond het geweldig om mee te maken. Hartstikke goed georganiseerd, professioneel geleid met veel inzet en enthousiasme, een heerlijk repertoire om voluit te kunnen zingen (en bewegen), een heel goede sfeer en een bijzonder optreden.

Ik vond de sfeer zeer aangenaam en ontspannen tussen de mensen onderling. Ook de relatie tussen de dirigent (Wim) en koorleden was zeer vriendschappelijk en ongedwongen. Oftewel; het was een mooi zangweekend!

Het was een inspirerend weekend, waar ik veel energie van kreeg. Leuke mensen uit het hele land ontmoet.

Het weekend was super goed georganiseerd en een fantastische dirigent!