ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


Hou je van zingen en lijkt het je leuk om een weekend samen met andere enthousiaste koorzangers te repeteren aan een programma met Europese Volksmuziek voor gemengd koor? Kijk dan snel of je agenda nog vrij is in het weekend van 8 - 11 september, want dan organiseert Zangvakanties Zuid-Limburg een zangweekend in het pittoreske Eys! 


Op deze pagina vind je alle informatie over dit zangweekend!
Heb je nog een vraag? Laat het ons weten! Ben je enthousiast?


Zangweekend 2023

Het weekend start op vrijdag 8 september rond het middaguur met koffie en vlaai bij de Eyserhof. Voor de wandelliefhebbers is er 's middags een mooie begeleide wandeling door het Heuvelland. Na een gezamenlijk diner (optioneel) bij Brasserie de Eyserhof vindt 's avonds de eerste repetitie plaats in een repetitieruimte in Eys. 

Ook op zaterdag en zondag wordt overdag gerepeteerd aan het muzikale programma dat we op zondagmiddag uitvoeren in de barokke H. Agatha Kerk te Eys. Na het ontbijt op maandagochtend sluiten we het weekend af.

MUZIEK

ZANGNIVEAU

Speciaal voor dit weekend stelt dirigent Wim Vluggen een gevarieerd muzikaal programma samen met bewerkingen van Europese Volksmuziek voor gemengd koor. Van het mooie Ierse Carrickfergus tot een heuse Alpen Rumba uit Beieren en nog veel meer moois! Qua moeilijkheidsgraad vraagt dit zangweekend om enige ervaring met het zingen in een koor. 

VERBLIJF

We verblijven in de luxe gerenoveerde carréboerderij 'de Eyserhof' in Eys, in het Zuid-Oosten van Limburg. Hier beschikken we over de groepsaccommodatie 'Schuur 7', met moderne 2-persoonskamers met eigen sanitair. Tevens is er een ruime living met luxe uitgeruste keuken en een fijn terras.

Het landgoed Eyserhof ligt prachtig in het groen, er is een gezellige brasserie en het landgoed biedt mogelijkheid tot allerlei activiteiten. Alle ingrediënten dus voor een ontspannen verblijf in het Zuid-Limburgse Heuvelland!


KOSTEN & AANMELDEN ZANGWEEKEND

Voor deelname aan dit Zangweekend zijn er verschillende mogelijkheden; wanneer je in de buurt woont of zelf je verblijf wil regelen, bedragen de deelnamekosten 95 euro. Dit is inclusief lunch op zaterdag en zondag en koffie/ thee en wat lekkers bij de repetities. 

Wil je graag gebruik maken van het verblijf in de groepsaccommodatie? Dan zijn de deelnamekosten 260 euro. Dit is inclusief 3 nachten verblijf op een gedeelde 2-persoonskamer met eigen sanitair, 3x ontbijtbuffet, 2x lunch, koffie en vlaai bij ontvangst en de mogelijkheid om deel te nemen aan de begeleide wandeling op vrijdagmiddag. De prijs voor een 1-persoonskamer bedraagt 390 euro.

Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten en voorwaarden van de Zomer Zangweek van Zangvakanties Zuid-Limburg. Enthousiast?