ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG 

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


VERBLIJF ZANGWEEK HERFST 2024

Voor de herfsteditie van de Zang- en Wandelvakantie voor vrouwenkoor van Zangvakanties Zuid-Limburg maken we gebruik van de sfeervolle groepsaccommodatie in het dorpje Eys. Prachtig gelegen in het groen vind je aan de rand van het dorp landgoed de Eyserhof. De historie van de Eyserhof gaat terug tot voor de 14e eeuw. Tegenwoordig herbergt het landgoed een boerderij met kleinvee, koeien en akkerbouw, een gezellige brasserie met terras, een golfbaan en een aantal stijlvol gerenoveerde vakantiehuizen en groepsverblijven. Twee van de groepsaccommodaties op de oude carré hoeve, Schuur 7 en 't Groepshoes, zijn in de week van 19 - 25 oktober 2024 gereserveerd voor Zangvakanties Zuid-Limburg!  

SCHUUR 7 

We verblijven in de groepsaccommodatie 'Schuur 7' gelegen op landgoed de Eyserhof. Schuur 7 is een luxe modern gerenoveerde vakantiewoning waarin enkele oude sfeerelementen uit de voormalige schuur bewaard zijn gebleven.

Keuken

Er is een grote open ingerichte landelijke keuken, met een ruim kookeiland, die van alle gemakken is voorzien (oven, magnetron, vaatwassers, koelkast en diepvries). Indien gewenst kun je op de avonden waarop er volgens het dagprogramma geen diner is voorzien dus zelf een maaltijd bereiden. Of je kiest ervoor om een heerlijke maaltijd te nuttigen bij de naastgelegen Brasserie de Eyserhof


Woonkamer 

In de sfeervol ingerichte living vind je verder een loungehoek met zitbanken en digitale TV en de eettafels. Aangrenzend aan de living ligt het privé terras met een mooi uitzicht op de kerktoren van Eys. 

De Slaapkamers

Schuur 7 telt 14 moderne, luxe ingerichte slaapkamers met eigen sanitair (douche, wasbak en toilet). Het verblijf telt tien 2-persoons slaapkamers, twee 1-persoons slaapkamers en twee 4-persoons slaapkamers. Studenten kunnen tegen gereduceerd tarief een 4-persoons kamer boeken.  Wil je graag een 1-persoonskamer? Informeer naar de mogelijkheden! Meer over de tarieven van de Zomer Zangweek van Zangvakanties Zuid-Limburg vind je op deze pagina.

De Omgeving

Landgoed de Eyserhof is gelegen in het kerkdorpje Eys, in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze ligging is ideaal om allerlei activiteiten te ondernemen in de avonduren waarop er volgens de dagplanning geen programma wordt aangeboden. 

Zo is het landschap natuurlijk prachtig om al wandelend of fietsend (fietsverhuur is mogelijk via de Eyserhof) te verkennen. Ook de Belgische Voerstreek is nabij gelegen. Daarnaast is er ook in cultureel opzicht voldoende te beleven doordat steden als Aken en Maastricht zeer goed bereikbaar zijn vanuit Eys (beide binnen 30 minuten rijden). Ook het gezellige plaatsje Valkenburg ligt op slechts 15 kilometer van Eys. Mogelijkheden genoeg dus voor een afwisselende en ontspannen vakantieweek!

Overige Faciliteiten

* Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het landgoed de Eyserhof. 
* Tijdens het verblijf is er gratis Wifi.

Heb je een Vraag? Mail Ons!


MEER INFORMATIE


ENTHOUSIAST? MELD JE AAN! 

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden om deel te nemen aan deze Zang- en Wandelvakantie? Meld je dan snel aan!