ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


Ben jij een ervaren, gepassioneerde alt of sopraan? En ben je in staat je partijen zelfstandig in te studeren? Dan is deze herfsteditie van de Zang- en Wandelvakantie voor zangeressen met een gevorderd zangniveau interessant voor jou! Zeker als je ook nog liefhebber bent van de natuur, graag wandelt en zin hebt in een week vakantie in het Limburgse Heuvelland.


Op deze pagina vind je alle informatie over de Zang- en wandelvakantie voor vrouwenkoor in oktober 2024. Benieuwd naar eerdere edities? Hier vind je een sfeerimpressie!
Ben je enthousiast?

 


Zangweek HERFST 2024

Op zaterdag 19 oktober 2024 gaat de zangweek van start. In een kleine week werken we 's ochtends en in de voormiddag aan het muzikale programma dat op donderdag24 oktober 's avonds wordt uitgevoerd tijdens een concert in de H. Agatha Kerk van Eys. Een aantal middagen wordt er voor de wandelliefhebbers een wandeltocht georganiseerd door het mooie Heuvelland. Natuurlijk is er ook voldoende vrije tijd om op eigen gelegenheid te genieten van deze schitterende omgeving! 

Verblijf

We verblijven in de luxe gerenoveerde carréboerderij 'de Eyserhof' in Eys, in het Zuid-Oosten van Limburg. Hier beschikken we over twee groepsaccommodaties met in totaal 24 slaapkamers met eigen sanitair. Het landgoed Eyserhof ligt prachtig in het groen, er is een gezellige brasserie en het landgoed biedt mogelijkheid tot allerlei activiteiten. Alle ingrediënten dus voor een ontspannen verblijf in het Zuid-Limburgse Heuvelland. 

Muziek

Speciaal voor deze zangwerk stelt dirigent Wim Vluggen een gevarieerd en uitdagend muzikaal programma samen, met muziek uit de Lage Landen! De muziekstukken variëren in moeilijkheidsgraad; sommige werken zijn geschreven voor SSAA-bezetting, andere zijn verder gediviseerd. Dit maakt dat ruime koorervaring en de vaardigheid om de muziek voorafgaand aan de zangweek zelfstandig in te studeren gewenst is. Een stemtest kan deel uitmaken van het aanmeldproces. 


KOSTEN & AANMELDEN

De kosten voor de Zomer Zangweek bedragen 850 euro. In dit bedrag zit inbegrepen de dagelijkse repetities onder leiding van een professioneel dirigent (in totaal zo'n 24 uur) om toe te werken naar het afsluitende concert. Verder zit in deze prijs inbegrepen 6 nachten verblijf op een gedeelde 2-persoonskamer in de luxe carré boerderij Eyserhof, incl. ontbijt, lunch en twee avondmaaltijden. En last but not least organiseren we een aantal begeleide wandelingen door het magnifieke Heuvelland! 


Voor studenten en deelname met verblijf op een 1-persoonskamer gelden aangepaste tarieven. Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten en voorwaarden van de Zomer Zangweek van Zangvakanties Zuid-Limburg. Enthousiast? 


ERVARINGEN VAN ANDERE DEELNEMERS

Ik heb een prachtige week gehad; goed verzorgd en georganiseerd met een mooi concert. Het heeft mij echt geraakt en geroerd. Complimenten voor Wim voor zijn prettige, vriendelijke en professionele wijze van repeteren. Ik heb veel geleerd om muziek nog beter te leren waarderen. Dit geeft mij inspiratie voor verdere verdieping in de muziek.

Ik vond het geweldig. Vooral het muzikale gedeelte. Mijn focus lag ook vooral daarop. Dat ik daarnaast ook hele mooie mensen heb ontmoet, interessante gesprekken gevoerd heb en dubbel gelegen heb van de lach, is een prachtige bonus en extra mooi meegenomen.

Het heeft mij heel veel gegeven, het zingen maakte me blij, het werkte bevrijdend.
Het is boeiend om te ervaren wat samen zingen met het contact met de medezangers doet, je bent al snel verbonden met elkaar. De Eyserhof ligt in een prachtige omgeving, ik heb genoten van de wandelingen en van het verblijf in Eys.