ZANGVAKANTIES ZUID-LIMBURG

ZINGEN EN WANDELEN IN HET HEUVELLAND


Benefietconcert 'Songs for Malawi' 

Op zondag 2 juni vindt het afsluitende concert plaats van het zangweekend Songs for Malawi voor gemengd koor. Voor dit weekend meldden zich zo'n 80 zangers en zangeressen uit Nederland en België. Zij komen op zaterdag 1 juni naar Maastricht om anderhalve dag intensief te repeteren aan het muzikale programma met Afrikaanse koormuziek dat dirigent Wim Vluggen voor dit zangweekend samenstelde. 

Benefietconcert

  Dit zangweekend wordt op zondag 2 juni op feestelijke wijze afgesloten met een benefietconcert in de St. Janskerk op het Vrijthof te Maastricht. Het concert start om 17.15 uur. De deuren van de Kerk openen om 17.00 uur. Entree is op basis van vrije gave en de opbrengsten van het concert komen via Stichting St. John's Mzuzu ten goede aan het Sonda Centrum in Malawi. 


  Over Stichting St. John's Mzuzu & Het Sonda Centrum

  In het Sonda Centrum in Malawi kunnen jongvolwassenen een beroepsopleiding volgen. Ook wordt er opvang geboden aan kwetsbare kinderen tot zes jaar. In dit artikel op onze website lees je meer over dit mooie initiatief! 

   

  Bereikbaarheid Binnenstad Maastricht 
  In het weekend van 1 en 2 juni vindt ook het 4-jaarlijkse evenement 'De Reuzenstoet' plaats. Dat betekent dat het erg druk kan zijn in de binnenstad en dat parkeren wellicht moeilijk is. Op de website van Maastricht Bereikbaar vind je meer informatie en tips over de bereikbaarheid in dit weekend.